Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

“De hondenkeuken” behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en de algemene voorwaarden te wijzigen zonder de klant hierover persoonlijk in te lichten. De klant kan geen aanspraak maken op een vergoeding door veranderingen die plaatsvinden op de website en in de algemene voorwaarden.

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van “De hondenkeuken” akkoord gaat. “De hondenkeuken” behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum. Gratis verzending Wij verzenden gratis naar België en Nederland bij een bestelling van minstens 49 euro.

Betaling

Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail. Betalingen binnen Nederland en België kunnen geschieden door: • Bancontact/Mister Cash (België), • iDEAL (Nederland)

Levering

“De hondenkeuken” heeft alle op de site aangeboden artikelen op voorraad en streeft daarom naar een levertijd van maximum 5 werkdagen. De levertijd kan niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer de adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is “De hondenkeuken” niet aansprakelijk. Wij doen er alles aan om een onbeschadigd product te leveren. We raden aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken dezelfde dag nog telefonisch bij ons te melden.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonderopgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking ongebruikt en onbeschadigd word teruggezonden. Waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor rekening van de consument komen. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats binnen 14 dagen.

Privacy

Persoonlijke gegevens worden bewaard in het systeem van “De hondenkeuken”. Echter zullen uw gegevens niet door derden worden gebruikt. Tevens kunnen wij u op de hoogte houden van aanbiedingen, nieuwe producten en andere informatie. U kunt uzelf aan- en afmelden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief kan maximaal 2 maal per maand worden verzonden.